ACTIV’ AGE

702-722

Je huid verandert (verouderd) met de jaren en het vochtniveau gaat dalen.  Daarom is er nu ACTIV’ AGE!

Het Hyaluronzuur in de ACTIV’AGE producten vult het vochtgehalte weer heel intensief aan, en dit vochtgehalte is erg belangrijk bij het tegengaan van veroudering. Daarnaast bevatten de ACTIV’AGE’ producten bouwstoffen’ zoals peptiden, Vitamine B3 en plantaardige stamcellen om het verlies aan volume in je huid weer aan te vullen. Tenslotte bevat deze lijn anti-oxidanten en anti-polution ingrediënten, óók heel belangrijk om veroudering tegen te gaan. Deze ontdoen je huid namelijk van afvalstoffen en beschermen tegen milieu invloeden.

Wij bieden de drie ongeëvenaarde Maria Galland behandelingen nú aan met de innovatieve ACTIV’AGE producten van Maria Galland.

Masque Modelant; het zelf verwarmende masker voor een direct anti-aging effect,
Thalasso; het algenmasker voor intensief vocht
Cocon; het revitaliserende schuimmasker.

De ACTIV’AGE lijn omvat vier nieuwe producten. Een verzorgend masker, wat tevens ‘s nachts gebruikt kan worden, een intensief herstellend serum en een luchtige crème.

Een van de vier unieke producten in deze nieuwe ACTIV’AGE lijn is BRUME 722. Dit is een verzorgende, verfrissende en kalmerende spray. Het bevat Gletsjerwater, peptiden en hyaluronzuur en is te gebruiken als verzorgende lotion, maar ook als afsluiting van je verzorgende crème of over make-up.
Ook handig in je handtas als verfrissing onderweg! (voor de vrouwen die last hebben van opvliegers)

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing