ADVENTSKALENDER

 

van Maria Galland

Hij is er weer!!! De felbegeerde ADVENTSKALENDER van Maria Galland. 
Om de tijd aan het einde van het jaar onvergetelijk te maken, presenteert Maria Galland Paris weer een limited edition beauty adventskalender die aftelt tot kerst. 

Ontdek elke dag een verrassing van nieuwe- en iconische producten achter de 24 vensters van de adventskalender van het Parijse huis Maria Galland. 

 

Je vindt in deze beauty adventskalender een prestigieuze selectie van anti-aging en hydraterende huidverzorging, make-up maar ook producten om je huid te reinigen, te hydrateren, te regenereren en te doen stralen zoals crèmes, maskers, lotions en serums. Een cadeautip voor kerst of om jezelf te verwennen en je schoonheid voor kerst te onthullen. 

 

Voor de snelle beslisser
Onder de 24 cadeaus in deze beauty adventskalender zitten 6 verkoopproducten verborgen! Vorig jaar is deze kalender zeer goed ontvangen. Dus wij hebben er weer een aantal ingekocht (op = op). Vanaf medio oktober is deze verkrijgbaar.
De prijs is € 150,-, maar als je deze in oktober reserveert én ophaalt is de prijs voor jou € 130,- 

 

Reserveren kan vanaf nu op info@instituut-sparrenheuvel.nl

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing