All about eyes

De ooghuid heeft een heel andere structuur dan de rest van je gezicht. Er zijn bijna geen talgklieren aanwezig en de huid is 6x dunner dan je gezichtshuid. De spier beweegt de hele dag door en de ooghuid wordt meebewogen. Het gevolg hiervan is dat er vaak al op jonge leeftijd kraaienpootjes, lijntjes en wallen ontstaan. Jong beginnen met een goede verzorging is dan ook heel belangrijk.
 
Producten voor de ooghuid zijn speciaal ontwikkeld voor dit tere, dunne huidgebied. Dit begint natuurlijk met een zachte oogmake-up reiniger. Wees lief voor je ooghuid en haal ALTIJD je oogmake-up er af met een speciale oogmake-up reiniger, zoals Demaquillant Yeux 65A van Maria Galland.

Breng vervolgens altijd een oogverzorging aan die past bij het moment van de dag. In de ochtend wanneer je make-up aan brengt is een dun product prettig, jouw make-up blijft dan goed zitten. Maar in de avond mag het een iets vollere crème zijn zodat de ooghuid echt gevoed wordt. Er zijn ook geconcentreerde boosters voor de ooghuid die je thuis dagelijks of in een kuur kunt gebruiken. De concentraties werkstoffen geven de ooghuid voeding en vocht en verminderen wallen.

Ook een oogmasker doet vaak wonderen, zeker als je ooghuid er vermoeid uitziet. Het vocht wat hiermee in de huid gepompt wordt maakt de huid meteen glad.
Tip: leg je oogmasker in de koelkast voor een extra verfrissend effect.

Als laatste geven wij nog het advies om buiten altijd een zonnebril te dragen en ook rond de ogen heel dun een zonbescherming aan te brengen, dit voorkomt vervelende lijntjes.

nieuwe high-tech oogverzorgingsproducten voor thuis

Dat verzorging van het ooggebied belangrijk is weten Maria Galland én Valmont natuurlijk al lang. In de loop van deze maand komen zij beiden met nieuwe high-tech oogverzorgingsproducten voor thuis. Ter introductie daarvan komt er een mooie actie aan, houd onze nieuwsmail in de gaten!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing