Alles voor jouw huid, ook in 2023!!

 

2023 is begonnen.
Wij wensen jou een mooi nieuw jaar vol liefde, goede gezondheid en met fijne momenten, ook vooral fijne momenten voor jezelf bij Sparrenheuvel.

 

 

 

Start jouw jaar eens met de heerlijke warme behandeling van Maria Galland, het Masque Modelant, dit jaar al 60 jaar dé TOP behandeling van Maria Galland. Lees hier verderop meer over deze behandeling.

In 2023 blijven wij jouw huid begeleiden zodat deze stralend en gezond blijft. Zoals je weet kunnen wij met de OBSERV in jouw huid kijken en het beste product- en behandeladvies geven. Maak hier een afspraak voor.

Ook voor huidproblemen zoals acne, overbeharing, plekjes, vlekjes, couperose, adertjes en wratjes kun je in 2023 nog steeds bij Sparrenheuvel terecht. Voor definitief ontharen met IPL, verwijderen van couperose, adertjes en wratjes is de winter en voorjaarsperiode de beste tijd om dit weg te halen. Dus maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.

Er gaat vanaf januari bij verzekerde behandelingen bij CZ wat veranderen. Check jouw verzekering!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing