Anti-aging to the 5th power

Vanaf begin september hebben wij twee nieuwe productlijnen van Valmont in de winkel, en vanaf oktober kun je ook de nieuwe behandeling ondergaan. Het gaat dan om de AWF5 collectie.

Rimpels tegengaan én huid verstevigen met Valmont.

In haar voortdurende zoektocht naar innovatie, introduceert high-end beautymerk Valmont de AWF5 collectie. AWF staat voor ‘Anti-wrinkle & Firmness’, een concept met twee lijnen om de meest zichtbare tekenen van veroudering met absolute precisie te bestrijden. Het cijfer ‘vijf’ achter de letters staat voor vijf keer zo snelle werking dankzij een exclusief complex van vijf actieve ingrediënten gericht op de vijf belangrijkste factoren in de dermis (de onderste huidlaag). De twee lijnen bestaan uit een serum, crème en oog crème.

Meer weten over deze nieuwe producten maar ook over andere Valmont producten?

Kom dan naar ons Valmont event op donderdag 29 november. Dan kun jij laten meten hoe Valmont op jouw huid werkt. Reserveer dan nu op deze dag een plek van 40 minuten bij Kristel Brekelmans, de consultant van Valmont, want meten is weten!
info@instituut-sparrenheuvel.nl of 013 5 365 375.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming voor het versturen van een
maandelijkse nieuwsbrief over behandelingen, acties en nieuws per e-mail naar het
door mij ingevulde e-mailadres. Ik ben op de hoogte van wat de salon met mijn
gegevens doet.

Ja, abonneer mij op jullie mailing