Cel-management, weet jij wat dat is?

Een mooie huid begint met de vitaliteit van de huidcellen. Met miljarden vormen zij – met fijn op elkaar afgestemde functies – het cel-management van de huid. Als dit samenspel uit evenwicht raakt, dan gaat de celvernieuwing snel achteruit en veroudert de huid.

 Neu_Cell_Renewal_Produkte
Met twee nieuwe innovatieve producten stimuleert Maria Galland het cel-management en de vitaliteit en ondersteund zo de herstelkracht van jouw huid – voor een natuurlijke, stralende teint.
De perfect op elkaar afgestemde werkstoffen stimuleren jouw cel-management systeem efficiënt om de door negatieve milieu-invloeden en stress veroorzaakte overlast tegen te gaan. Zo kunnen de cellen zich ’s nachts optimaal herstellen en zijn overdag perfect beschermd met SPF 20.

PRIMER PROTECTION CELLULAIRE 22J met SPF 20 biedt overdag, als een lichte primer, een veelzijdige bescherming tegen UV-stralen, milieu-invloeden en daarmee tegen voortijdige huidveroudering. Vitamine C en anti-ageing peptiden zorgen in deze innovatieve formule voor een globale anti-ageing preventie: de huid ziet er steviger, strakker en gladder uit. Als primer herstelt het onregelmatigheden en zorgt het zo voor de perfecte basis voor een onberispelijke make-up. Dit product wordt over een dagcrème heen aangebracht.

SÉRUM RÉNOVATEUR CELLULAIRE 22N ondersteunt in de nacht het cel-management voor een natuurlijke, mooie huid.Sspeciale anti-ageing werkstoffen zoals een 2-voudig stimulerend vitamine C, extracten van de Callicarpa japonica en een squalaan-hyaluronzuur-complex, neutraliseren vrije radicalen, stimuleren de collageenproductie, minimaliseren rimpels en maken de huid gladder. Dit sérum breng je aan onder een nachtcrème.

 

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing