CELLULAR’SUN

 

 

 

De nieuwste meest complete zonnebescherming!

Maria Galland pakt het goed aan dit jaar met deze prachtige nieuwe productlijn, een combinatie van zonbeschermende filters en formules die rijk zijn aan actieve ingrediënten om de huid langer jeugdig te houden. 

Verrijkt met superfruit stamcellen, bekend om hun krachtige antioxiderende werking, beschermt de crème de huidcellen intensief en helpt tegelijkertijd de zichtbare tekenen van foto-aging te corrigeren:

– rimpels en fijne lijntjes worden verminderd
– de huid wordt weer soepel en stevig
– donkere vlekken worden verminderd

De niet-vette, niet-kleverige textuur smelt snel in de huid en hydrateert de huid langdurig en helpt de bruine kleur te behouden. 

Alle producten zijn respectvol voor je huid én de oceaan! De ingrediënten in deze producten zijn dus ook niet schadelijk voor alles wat in het water leeft. De formule is goedgekeurd door EcoSun Pass®. En dit keurmerk krijgen producten niet zomaar!

Introductie actie
In maart en april krijg je bij aankoop van een Cellular Sun product een travel size aftersun cadeau. Een lekker lente cadeautje!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing