Dé oplossing voor jouw huid!

Luchtvervuiling en huidveroudering

Luchtvervuiling is het grootste milieurisico voor onze gezondheid. Maar liefst 80% van de bevolking in stedelijke gebieden wordt blootgesteld aan lucht die de aanvaardbare grenswaarden voor vervuiling overschrijdt. En deze luchtvervuiling komt ook op onze huid terecht, zeker op onze gezichtshuid.

Om deze reden moeten wij onze huid beschermen tegen fijnstof. Hoewel de huid een stevige barrière vormt voor invloeden van buiten, blijken de minuscule vloeibare en vaste deeltjes waaruit fijnstof bestaat toch schade te kunnen veroorzaken. Schade die uiteindelijk zorgt voor een versnelde huidveroudering.

Voor de gezichtshuid hebben wij een oplossing!

CELL’DEFENSE van Maria Galland is jouw onzichtbare bescherming die anti-vervuilende en antioxiderende werkstoffen combineert met UVA/UVB-filters om de huid te beschermen en te versterken tegen externe agressors. Dit dagelijkse product bevat een beschermingsfactor 30 of 50.

De prijs van dit product is € 49,50 en zit in een handige kleine verpakking zodat het makkelijk mee kan in je tas en op reis.

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing