Druk druk druk

SAMEN MET GERENOMMEERDE LIFESTYLE COACHES HEEFT MARIA GALLAND PARIS EEN VEELZIJDIGE VERZORGINGSMETHODE ONTWIKKELD, OM DE JEUGDIGE UITSTRALING BIJ EEN DYNAMISCHE LEVENSSTIJL IN STAND TE HOUDEN.
De twee nieuwe producten uit deze lijn zijn al bij Sparrenheuvel verkrijgbaar en vanaf 23 mei voegen wij ook de behandeling aan ons assortiment toe. Kijk ook voor meer informatie én lifestyle tips op www.lumineclat.com

Maria Galland heeft LUMIN’ÉCLAT ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw huid het tempo van jouw dynamische manier van leven bij kan houden. Een nieuwe, zeer ontspannende behandeling met innovatieve werkstoffen, twee waardevolle nieuwe producten (een serum en een crème) en een website met efficiënte lifestyle-tips. Zo compleet is LUMIN’ÉCLAT.

+

Deze maand krijg jij bij aankoop van de twee nieuwe LUMIN’ÉCLAT producten twee heerlijke ‘energie’ Essences 006 cadeau. Dan houdt jouw huid jouw energieke leefstijl beter bij.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing