Fragile huidzones

 

Geef jij voldoende aandacht aan jouw fragile huidzones, zoals je handen, ooghuid, hals en lichaamshuid? We vergeten soms deze zones extra te verzorgen.

Zeker omdat de huid van je ogen en hals anders zijn opgebouwd dan die van je gezicht is extra verzorging hier belangrijk. Er zitten oppervlakkige spieren in die huidzones die de hele dag door de huid samentrekken, dus veroudering treedt daar als eerste op.
Daarnaast heeft de huid van je handen veel te verduren, zeker nu we ze veel wassen en desinfecteren.
Ze vinden het fijn om een paar keer per dag met een handcrème nr 24 van Maria Galland ( € 29,-) ingesmeerd te worden, deze is niet vet, maar geeft heel veel voeding aan de huid.

En vergeet je lichaamshuid niet, deze zit de hele winter verstopt onder onze kleding en wordt droog door vochttekort en dode huidcellen die erop zitten.

 

 

Ook voor je hals kun je een aparte crème gebruiken, zowel Valmont als Maria Galland hebben een verstevigende halscrème die de huid beschermt en voedt. En natuurlijk hebben beide merken fantastische verzorgingsproducten voor de ooghuid. Het zijn er teveel om hier te noemen, maar deze bewegelijke huid mag echt wel dagelijks extra verzorging hebben, hier ontstaan de eerste lijntjes.

 

 

Maria Galland en Scrub & Rub hebben fantastische producten voor de allerfijnste lichaamsverzorging. Wij adviseren je natuurlijk graag en hebben deze maand een extra actie van de SCRUB&RUB producten.

De SCRUB&RUB producten bevat natuurlijke ingrediënten en oliën en zijn verkrijgbaar in vier verschillende geurlijnen:
BLISS; fris en fruitig
MAGICAL; kruidig en fris (ook lekker voor mannen)
MYSTERY; vol en aromatisch
SECRET; oosters en zwoel

De producten variëren in prijs.
€ 6,- voor de mini-mist, € 17,- BodyScrub met zeezout of BodyButter,
€ 13,- voor Bodylotion, € 9,- Douche Foam en ten slotte € 23,- voor de Roomspray.

Bij aankoop van 3 SCRUB&RUB producten ontvang je nu 15% korting!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing