De nieuwe beautyoplossing voor de gevoelige en reactieve huid

 

Sensi’ Repair van Maria Galland Paris

Eén op de twee vrouwen zegt een gevoelige huid te hebben, gekenmerkt door roodheid, ontstekingen of een onaangenaam huidgevoel. Om deze verzwakte huid duurzaam te beschermen en te versterken presenteert Maria Galland Paris haar SENSI’REPAIR ritueel. Innovatieve producten om de huid dagelijks te kalmeren en te beschermen.

Kenmerken van een gevoelige huid zijn meestal roodheid, ontstekingen of gevoelens van ongemak. Er zijn vele en diverse oorzaken voor deze gevoeligheid, maar vaak zijn deze gekoppeld aan omgevingsfactoren. We leggen het je hier verder uit.

De huidbarrière die wordt blootgesteld aan dagelijkse agressoren zoals stress, UV-stralen en vervuiling, verzwakt en er ontstaan gevoelend van ongemak.

Het SENSI’REPAIR assortiment bevat actieve werkstoffen. De huid kalmeert en gevoelens van ongemak nemen af, terwijl de huid diep van binnen wordt gevoed, versterkt en beschermt. Elke dag voelt de huid meer ontspannen en comfortabel aan.

 

De hoofdingrediënten die kalmeren, hydrateren en voeden zijn:

NMF (natural moisturizing factor)-complex. Dit helpt irritatie voorkomen en houdt huidvocht vast.

Aloë Vera en Sheabutter verminderen roodheid, hydrateren en voeden de huid.

Zoete Amandel olie kalmeert en biedt comfort.

De beschermende en versterkende ingrediënten zijn:

Zwitsers Honing-Ferment regenereert de huid en verbetert de textuur.

Probiotisch Complex verstevigt de huidbarrière.

Sesamolie voedt de huid.

 

Ontdek het SENSI’REPAIR assortiment
Een assortiment bestaande uit producten met innovatieve texturen en een subtiele ontspannende geur om de huid elke dag te kalmeren en te beschermen.

140 Sérum SENSI’REPAIR
De textuur van dit serum is licht en zijdezacht. De huid is onmiddellijk gekalmeerd, ontspannen en weer in balans. Door de beschermende werking wordt de huid minder gevoelig voor stress en de omgeving. De huidbarrière verbetert door het Probiotisch Complex.

160 Crème SENSI’REPAIR
De gladde textuur hydrateert, kalmeert en voedt de huid en geeft optimaal comfort. De huid komt opnieuw in evenwicht, wordt weerbaarder en minder gevoelig voor stress en de omgeving. De combinatie van Aloë Vera, plantaardige oliën en Sheabutter verzachten de huid en verminderen roodheid.

 

Met deze producten voelt de huid iedere dag meer ontspannen en comfortabel aan.

 

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing