Gezichtsbehandelingen

De basis van iedere gezichtsbehandeling is de huidanalyse.

Daarbij wordt de huid vakkundig beoordeeld. Met iedere klant wordt voor iedere behandeling besproken wat de huid op dat moment nog nodig heeft en wat eventueel extra wensen van de klant zijn.
Om de huid nog beter te kunnen beoordelen maken wij ook gebruik van het fotoapparaat Observ 520. De foto’s worden met jou besproken zodat jij ook zelf ziet in welke conditie jouw huid is.

 

 

Het product advies voor thuis is een onderdeel van de gezichtsbehandeling. Dit advies krijgt jij altijd van ons mee eventueel samen met een informatieboekje van het merk waarmee jij behandeld bent. De producten voor thuis verbeteren jouw huid en behouden het effect van de behandeling en de conditie van de huid op lange termijn.

Sparrenheuvel geeft gezichtsbehandelingen voor vrouwen en mannen met de merken Maria Galland en Valmont en heeft ook specialistische behandelingen en peelingen voor bijvoorbeeld pigment, acne, rosacea en eczeem.

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

makeup2013_a.jpg

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing