Gratis verwenmoment voor vrouwen met kanker “Geef een glimlach cadeau!”

Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker.
Deze actie duurt de hele maand februari.

 

Sparrenheuvel doet mee met deze actie van Look Good Feel Better: “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom wij mee doen met ‘Geef een glimlach cadeau’.“

 

Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. of rechtstreeks via info@instituut-sparrenheuvel.nl Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

 

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Wat doet Look Good Feel Better
De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en inloophuizen en het geven van persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Look Good Feel Better geeft al meer dan 15 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten.

Maudy werkt als vrijwilliger al meer dan 10 jaar actief mee aan de speciale workshops in Eindhoven en Helmond en bij Sparrenheuvel worden ook individuele adviezen en behandelingen gegeven aan mensen met kanker.

Voor meer informatie over de actie ‘Geef een glimlach cadeau’ kunt je contact opnemen met Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging via 013 536 53 75.
Of met de stichting Look Good Feel Better via 030 697 15 11.

www.lookgoodfeelbetter.nl

 

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing