Herfstkuur bij Sparrenheuvel

 

 

Najaarskuur gezichtsbehandelingen

 

Iedere maand een gezichtsbehandeling in oktober, november en december wie wil dit nou niet! Wij hebben dit najaar een intensieve behandelkuur voor jou samengesteld.

Deze kuur bestaat uit twee korte behandelingen van ongeveer 45 minuten met de intensieve Fillmed Peeling en een crème masker. Plus in december het hoogtepunt, dan onderga je de Luxe Mille behandeling van Maria Galland met het gouden masker, een heerlijke massage en de derde Fillmed Peeling. Deze derde Fillmed peeling én een luxe miniatuur van de Mille Concentré Crème krijg je bij je laatste behandeling in december cadeau, het paradepaardje van Maria Galland. Het meest intensieve product voor huidverbetering, versteviging en collageen aanmaak.

 

Deze kuur van drie behandelingen levert jou naast een stralende huid voor de feestdagen veel voordelen op: de Luxe miniatuur van de Mille Concentré Crème t.w.v. € 93,- én een gratis Fillmed Peeling bij jouw laatste behandeling.
De totale prijs van de hele kuur van drie behandelingen is € 280,-

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing