Haal jouw huid uit haar winterslaap,

Verzorg en verbeter jouw huid voordat de eerste zonnestralen op de huid komen. Maar wat is nou het verschil tussen verzorgen en verbeteren?

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Je reinigt en gebruikt een masker, serums en crèmes. Huidcellen in de bovenste lagen zuigen zich vol en de huid voelt zacht en soepel aan. Huidverzorging werkt voornamelijk aan de oppervlakte van de huid.

Bij huidverbetering worden tekorten in de huid aangevuld en laten we de huidlagen harder werken, door de celdeling te activeren, de doorbloeding te stimuleren en verschillende werkstoffen te geven. Dit kan met intensieve peelings, speciale maskers in de salon en bindweefselmassage. Maar ook door middel van nutricosmetics (de huid van binnen voeden), voedings- en lifestyleadviezen en door het gebruik van hoogwaardige cosmetica.
Hierdoor is het mogelijk huidveroudering te vertragen en zelfs nog zo’n 5 tot 10 jaar van de huidleeftijd af te krijgen.

Het verbeteren van een huid kan al op jonge leeftijd nodig zijn als er huidproblemen zijn. Maar een hele jonge huid heeft vaak alleen maar verzorging nodig. Naar mate de huid verouderd is er steeds meer huidverbetering nodig om veroudering zo veel mogelijk tegen te gaan. Dus waar kies jij voor, verzorging of verbetering?
Onze huidcheck kan je bij jouw keuze helpen.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing