Huidverzorging de diepte in

ACTIV’AGE

We vertelden je afgelopen maand al over de allernieuwste behandeling en producten van Maria Galland. Wij nodigen je nu uit om deze fantastische nieuwe behandeling te ondergaan. En we vertellen je graag waarom…

ACTIV’AGE is dé lijn voor diepe verzorging van de huid die onderhevig is aan collageen vermindering. Collageen vermindering merken we omdat de huid minder stevig aan voelt, maar ook lijntjes in de huid zijn vaak het gevolg van collageen afname.
Het speciale nieuwe masker in de ACTIV’AGE behandeling voelt fris aan en maakt de huid glad en strak. De speciale voedende oliën in dit masker zijn in staat om je huid tijdens de behandeling te kalmeren en je huid te voorzien van de nodige werkstoffen. Ook de massage tijdens deze behandeling is natuurlijk weer een weldaad voor je huid.

De ACTIV’AGE producten, tijdens de behandeling en voor thuis, zijn gemaakt om het collageen in je huid zoveel mogelijk te stimuleren en aan te maken. En ze geven voldoende vocht en voeding, want ook dat neemt af naarmate de huid ouder wordt.

De serie producten bestaat nu uit een serum 740 (€ 142,-)
en twee verschillende crèmes 760 (€ 136,-) en 761 (nieuw) (€ 139,-).

Speciale acties!

Tot en met november hebben wij twee speciale acties voor deze ACTIV’AGE lijn.

1.Bij aankoop van twee producten uit deze lijn krijg je nu een mini verpakking van een ACTIV’AGE      product cadeau (t.w.v. € 55,- zolang de voorraad strekt).


2.Onderga jij de ACTIV’AGE behandeling (€ 110,-) mét een oogpakking (€ 25,-), dan krijg je de Fillmed peeling tijdens je behandeling cadeau t.w.v. € 25,-
Deze extra intensieve peeling met zuren verwijdert snel en efficiënt de dode huidcellen waardoor je huid alle werkstoffen tijdens de behandeling nog beter kan opnemen. Je huid houdt vocht na de peeling veel beter vast, je huid voelt super glad aan en ziet er fris uit!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing