Januari nieuws: welkom PUNE

 

Maak kennis met PUNE. Het nieuwe make-up merk dat wij per 15 februari gaan voeren. Zij stellen zich graag zelf even voor: 

PUNE is voor de professionele en bewuste gebruiker. Bewust, omdat we de kracht zien in essentials die bij je passen. De juiste kleuren en geen overbodige producten. Een assortiment waarmee je iedere dag de perfecte look creëert. Met een beetje hulp van de professional.

Ontstaan in Maastricht uit liefde voor het ‘soigneren’, gelooft PUNE in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Dat de producten dierproef- en parabenenvrij geproduceerd zijn is voor ons vanzelfsprekend.

Ons assortiment is tot stand gekomen door samenwerking van gespecialiseerde make-up fabrikanten in Italië en de kennis van onze visagisten. Met een rijk scala aan kleuren, zodat er voor iedere huidskleur, voorkeur én gelegenheid een kleur te vinden is.

PUNE evenement

Op vrijdag 18 maart organiseren wij, ter introductie, van 12.00 – 16.00 uur een PUNE evenement bij Sparrenheuvel.

Schrijf je in voor een persoonlijk advies en wordt gratis opgemaakt door één van de twee topvisagisten van PUNE!

Geef je op voor dit evenement via info@instituut-sparrenheuvel.nl

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing