Je gelooft je ogen niet!

Wij gaan met jou de uitdaging aan om jou een frisse blik te geven. Doe je mee?
 

 

Een gladde, verzorgde ooghuid laat jouw gezicht spreken. Zeker als de wenkbrauwen erboven in het juiste model zijn geëpileerd én de juiste kleur hebben. En wie weet hier nu meer van dan wij? … Juist!
Ga jij met ons de uitdaging aan? Lees er hier meer over.

 

De wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn het meest sprekende en belangrijkste deel van je gezicht. Vakkundig je wenkbrauwen laten epileren zorgt dan ook direct voor een frisse blik in je gezicht. Wij maken daarbij je wenkbrauwen niet dun, daar hoef je niet bang voor te zijn. De vorm van je wenkbrauwen moet namelijk in je gezicht passen en dat zijn zelden dunne lijntjes!
 
Ook is het mogelijk – en vaak mooi – om de haartjes van je wenkbrauwen donkerder te verven, dit blijft zo’n vier tot zes weken zitten. De behandeling neemt maar 15 minuten in beslag en is ook een mooie manier om meer uitdrukking aan je gezicht te geven.

Met een wenkbrauwpoeder, -potlood of –gel kun je natuurlijk ook kleur aan de wenkbrauwen geven. De juiste kleur én techniek is dan wel heel belangrijk. Wij laten dat graag aan je zien.
Dan is er natuurlijk ook nog Permanente Make-up voor je wenkbrauwen. D.m.v. een ondiepe tatoeage wordt daarbij kleur in de huid onder de haartjes aangebracht. Door de verschillende technieken van streepjes en schaduw vormt dit een heel natuurlijk geheel wat een jaar of twee mooi blijft. Sparrenheuvel heeft meer dan 15 jaar ervaring met Permanente Make-up. Is dit iets voor jou? Maak dan een afspraak met Maudy voor een intake.

Op alle wenkbrauwproducten zoals poeder, gel en potlood krijg je deze maand 20% korting.

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing