Jouw huid in topconditie met AlissiMed en microneedling

Kies jij voor huidverbetering en huidverjonging?

Baal je van je rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes? Wordt je huid ontsierd door littekens of pigmentvlekken? AlissiMed brengt jouw huid weer in topconditie met de beste technologieën en effectieve producten.

Naarmate je huid ouder wordt veranderd er van alles in en op de huid. De spankracht wordt minder, er is tekort aan vocht, de huid kan er grauw uit zien en stug aanvoelen. Littekens en ouderdomsvlekken kunnen je huid echt ontsieren. Je huidconditie kan echt verslechteren als je ouder wordt. AlissiMed pakt niet alleen huidveroudering aan, maar ook de imperfecties in de huid.

AlissiMed combineert effectieve behandelingen met krachtige producten voor een totaalaanpak: huidverbetering en huidverjonging. Ben jij er klaar voor en het beste uit jouw huid te halen en weer volop te stralen?

Met micro-needling maken wij minuscule kanaaltjes in de opperhuid. Dit doen wij met behulp van een Dermapen met verticaal trillende micronaaldjes. Door het maken van de kleine kanaaltjes komt er een ‘groeifactor’ in de huid vrij. Dit zorgt voor aanmaak van collageen en elastine. Dit geeft tevens aanmaak van hyaluronzuur, het vocht in de huid.En de natuurlijke celdeling wordt gestimuleerd.

Jouw huid ziet er weer voller uit, is beter gehydrateerd, voelt fris en schoon aan en vertoont minder imperfecties.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake voor een behandelingskuur en wij vertellen jouw meteen welke mooie actie we nu hebben om jouw huid in topconditie te brengen. info@instituut-sparrenheuvel.nl

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing