Laat je huid weer ademen

Onze huid vervuilt door onze omgeving. De poriën verstoppen met als gevolg een onzuivere huid met een ongelijkmatige en doffe teint. Ook voeding, stress en slaapgebrek hebben invloed op de gezondheid van onze huid.

De huid heeft een kwetsbaar ecosysteem. Die wordt in stand gehouden door de bacterieflora, de zuurmantel en de hydrolipidenbarrière. Maria Galland ondersteunt het ecosysteem van de huid door met respect de huid te reinigen en te zuiveren.
Hiervoor ontwikkelde Maria Galland een unieke beautymethode die bestaat uit drie pijlers:
1) D-TOX behandeling in het instituut;
2) dagelijkse en wekelijkse reinigingsrituelen voor thuis;
3) aanvullende programma om de schoonheid van binnenuit te verbeteren en het resultaat van de behandelingen en producten te versterken.
 
Laat jouw huid weer ademen en onderga de D-TOX behandeling 2 x in 2 weken bij ons in het instituut. Je krijgt dan een persoonlijk advies voor de reinigingsproducten thuis plus onze ondersteunende beauty tips zodat jouw huid weer optimaal ademt.
 
Maak nu jouw 2 afspraken voor de D-TOX behandeling. Dan krijg je er van ons tijdens de behandeling een gratis upgrade met een hyaluronzuur vochtvliesmasker bij (t.w.v. € 15,-)

Per behandeling van 50 minuten is de prijs nu geen € 72,- maar € 57,-

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing