Lakken, lakken, lakken…

 

Weet jij dat wij met Shellac CND laksysteem werken? Dit is een 3-fase hybride nagellak die uithard in een UV lamp. Daardoor blijft deze lang zitten op je nagels. Twee weken op de vingernagels en wel zes weken lang op de teennagels. Het is tevens een ademende lak, waardoor je nagels niet uitdrogen.

Daarnaast is er Vinylux, het zusje van Shellac. Ook deze lak blijft lang zitten, op de handnagels tot 7 dagen en op de teennagels tot wel 4 weken. Deze 2-fasen lak hard uit door middel van natuurlijk UV licht. Ook deze lak droogt je nagels niet uit.

Wij adviseren wel om dagelijks de lak thuis te behandelen met CNC Solar Oil, een natuurlijke olie die door de nagellak heen de nagels hydrateert en de nagellak mooi houdt.

Lakken
Een Shellac kun je al voor € 35,- (incl. mini flesje Solar Oil t.w.v. € 5,50) laten aanbrengen en Vinylux voor € 20,- Dus kom langs!

Tip: Als jij de teennagels met Vinylux wil laten lakken neem dan even je eigen slippers mee of doe open schoenen aan, dan beschadigen de nagels niet na het aanbrengen van deze lak. De droogtijd hiervan is namelijk 10 minuten.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing