Wij gaven veel glimlachen cadeau!

 ‘Verzorg jezelf goed en voel je beter.’

Dit geldt zeker als je ziek bent. Daarom organiseerde stichting Look Good Feel Better in samenwerking met schoonheidsspecialisten voor de 2e keer de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’.

 

Vanaf zaterdag 4 februari, ‘Wereldkankerdag’, gaven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurde de hele maand februari.

Alle deelnemende schoonheidsspecialisten stelden minimaal vijf verwenmomenten beschikbaar. En het was een succes!

Wij hebben veel vrouwen een mooi moment kunnen geven en hen kunnen laten genieten zonder dat ze over hun ziekte na hoefden te denken. Maria Galland heeft zelfs voor deze vrouwen een fijne crème ter beschikking gesteld die alle vrouwen toegestuurd kregen, wat een mooi gebaar. En volgend jaar doet Sparrenheuvel natuurlijk weer mee.
 

Over de stichting Look Good Feel Better
Look Good Feel Better geeft informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten.
Maudy geeft als vrijwilligster workshops voor deze stichting en Sparrenheuvel draagt deze stichting een warm hart toe.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Sparrenheuvel, 013 5365375 www.gezichtsbepalend.nl
Of met de stichting Look Good Feel Better, 030 – 697 15 11. www.lookgoodfeelbetter.nl

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing