LentEvent is geannuleerd

 

Maart alweer, tijd voor vernieuwing! Zoals de natuur zich steeds weer vernieuwd, zo vernieuwt jouw huid ook continue. Misschien is het nodig je verzorgingsproducten aan te passen aan het lenteseizoen, of kan je make-up een frisse ‘touch’ gebruiken. Daarom organiseren wij op zaterdag 4 april het LentEvent.

Jij kunt gratis demonstratiebehandelingen ondergaan en krijgt alle informatie om jouw huid in een frisse lentestand te brengen. Je geniet tussentijds van een lekker hapje en drankje en je krijgt een mooie goodiebag mee!

 

De mogelijkheden

1 Laat een huidanalyse maken met de Observ, hét fotoapparaat om ín jouw huid te kunnen kijken. Je kunt hiermee een compleet huid-, product- en behandeladvies op maat krijgen!

2 Laat je opmaken met de nieuwe make-up kleuren van Maria Galland, de lentekleuren zijn werkelijk fantastisch!

3 Onderga een Fillmed intensieve peeling voor je decolleté en zie de frisse gladmakende uitstraling hiervan!

4 Ervaar de bindweefselmasage voor je gezicht, en zie hoe jouw huid verbetert!

5 Hoor alles over de huidverbeterende voedingssupplementen van Laviesage, en breng jouw huid(verbetering) naar een hoger niveau!

 

Wat kies jij?

Wij willen je persoonlijk kunnen adviseren en daarvoor de tijd nemen. Meldt je daarom aan voor één of twee onderdelen. Wij nemen per onderdeel 30 minuten de tijd voor je zodat ook andere klanten de mogelijkheid hebben voor een persoonlijk advies op deze dag.

Kies één of twee onderdelen (uit 1 tm 5) en één of meer voorkeurtijden: 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 uur. Wij nemen dan contact met jou op om jouw tijd te bevestigen.

 

Wij hebben op deze dag voor alle vijf de onderdelen verleidelijke acties voor jou, maar je bent natuurlijk tot niets verplicht.

Mail ons om je aan te melden info@instituut-sparrenheuvel.nl

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing