Let’s GLOW

In onze laatste nieuwsbrief schreven wij al over de nieuwe producten van Maria Galland: Crème Insta-glow 361 en Masque de Nuit 380.

De crème geeft een ‘direct glow effect’ aan je huid en het masker geeft jouw huid een energieboost. Een perfecte combinatie als je huid dof en dikker is geworden door de zon.
Wij hebben ze getest en zijn erg enthousiast over deze nieuwe producten! Deze Lumin’Eclat lijn bestond al uit het Sérum 340 en de Crème 360 en is nu voor thuis helemaal compleet.

 

 

Maria Galland heeft hier nu ook een hele nieuwe behandeling aan toegevoegd, gericht op een frisse uitstraling en verbeteren en verhelderen van je huidskleur.
Natuurlijk werken de producten én de behandeling ook huidverbeterend en tegen huidveroudering. (Het is de ‘beginners anti-aging behandeling’ van Maria Galland.)

Ook over deze nieuwe behandeling zijn wij erg enthousiast. De massage activeert de huid en het ‘peel off’ Alginaat masker bevat waardevolle ingrediënten. De bloesems hierin geven de huid een jeugdigere uitstraling en het hyaluronzuur geeft vocht en verminderd fijne lijntjes. Limoen en vitamine B3 egaliseren en lichten de huid op. En ten slotte zitten er Goji-bessen en provitamine C in om de huid te regenereren en energie te geven.

In de maand september hebben wij bij deze nieuwe behandeling ook nog een leuk cadeautje voor jou…

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing