Lockdown, maar géén knockdown!!

Het land is in lockdown en wij zijn dus dicht. Hoe jammer én tegelijkertijd begrijpelijk is dit!
Na een bewogen jaar hoopten wij in deze periode iedereen in ieder geval nog een mooie huid te bezorgen voor de kerst, en ook voor Sparrenheuvel het jaar zo nog een beetje beter af te sluiten.

Helaas, het mocht niet zo zijn. Wij hebben er alles aan gedaan: we werkten volgens de richtlijnen en hebben van Black Friday een kortingsweek gemaakt waarin ieder op afspraak ruim de tijd had om te shoppen en bestellingen kon afhalen. Alles om de huidige situatie te helpen voorkomen. Onze klanten hebben hier ook goed gebruik van gemaakt én begrip getoond. Maar helaas!

Alle afspraken tot 19 januari komen hierbij dus te vervallen en als jij in deze periode een afspraak hebt staan nemen wij een dezer dagen contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen.

 

Wat doen we nog wel!?
We kunnen nog wél jouw producten leveren. Geef je bestelling door per e-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl
Jouw bestelling sturen we op, vanaf € 75,- zijn de verzendkosten gratis! Maar we zijn ook graag bereid om de bestelling, na afspraak met jou, bij je af te leveren.

Dus heb je nog producten nodig of heb je nog geen tijd gehad om dat ene leuke cadeau of die cadeaubon te zoeken? Laat het ons weten! Wij leveren gegarandeerd vóór de kerst!

Extra aantrekkelijk
En we maken het nu extra aantrekkelijk voor jou om te bestellen: Bij jouw bestelling sturen we ons kerstcadeautje mee zoals je dat altijd van ons gewend bent in december. Maar daarnaast sturen wij bij iedere bestelling ook een ‘miniatuur’ van jouw favoriete merk en product mee (zolang de voorraad strekt).

Echt gesloten!
Let op, Van 25 december t/m 4 januari is Sparrenheuvel echt gesloten. Bestellingen worden dan niet opgenomen en verstuurd, dus bestel op tijd!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing