Luminosity, GLANS IN EEN GEZONDE HUID

 

Het is eindelijk zo ver: VALMONT lanceert de Luminosity collectie.

 

Deze prachtige productlijn bestaat uit 4 producten met heerlijke texturen die werken op zowel teint- als huidtextuur. Later in het jaar volgt nog een nieuwe behandeling van Valmont.

Een dubbele correctie voor de huid; het gladmaken van de huidstructuur voor een perfecte lichtreflectie en het versterken van de huidstructuur voor een perfecte lichtverspreiding, met een enkel resultaat: GLANS.

Met witte moerbei, papaya en cactusvijg, glycol- en lactobionzuur en vanzelfsprekend Valmont’s ster-ingrediënt, 3-voudig DNA.

 

We geven je uitleg over de vier producten:

 

Voor een gladde huidtextuur die zorgt voor een perfecte weerkaatsing van het licht gebruik je LumiPeel en LumiMask.

LumiPeel is een dagelijks exfoliërend water voor een nieuwe huid. Deze glow peelinglotion is een nieuwe generatie peelinglotion die de huid dagelijks transformeert. Dit exfoliërende water brengt frisheid en glans, herstelt de huidtextuur en vermindert onvolkomenheden

LumiMask is de wekelijkse huid vernieuwer. Een alles-in-één scrub/masker die de huidtextuur verfijnt en de glans met een enkele toepassing versterkt

 

Wil jij de huidstructuur in de diepere huidlagen herstellen voor een perfecte verspreiding van het licht, gebruik hiervoor dan LumiSence en LumiCream.

LumiSence is een glans activerende essence. De frisheid van een essence en de kracht van een serum. Ultrafijn serumwater die de poriën verkleint om de huidglans te activeren. Deze gezichtsessentie verstevigt de huid tot in de puntjes voor een perfecte verspreiding van het licht

LumiCream is een onthullende crème, een doses pure glans voor iedere dag! Een crème met een tweede huid finish die elke dag een verfraaiend effect geeft. Deze gezichtscrème verstevigt de huid diepgaand voor een perfecte verspreiding van het licht.

 

Vraag naar onze introductie actie.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing