Maria Galland

Een wereld van verzorging die onder de huid gaat.

De huid is uniek, veeleisend en kostbaar, een ”mozaïek van verschillende behoeften”. Dit inzicht zette Madame Galland in het begin van de jaren zestig op het spoor van haar zoektocht naar de ”eeuwige jeugd” en een op en top verzorgde huid.

Een inzicht, waarop de ”Methode MARIA GALLAND” is gebaseerd: een uitgebreide huidanalyse en de speciale behandeling van ieder afzonderlijke huidzone behoudt optimaal de schoonheid van de huid. Samen met de geoefende handen van de schoonheidsspecialist en haar sterk ontwikkelde gevoel voor de huid worden de producten tijdens de behandeling op de juiste plaatsen toegepast. Daarnaast krijgt u een betrouwbaar product advies voor thuis. Deze vakkundige handen van de schoonheidsspecialist en de weldadige aanrakingen brengen lichaam, geest en gevoel in evenwicht. De perfectie van de ”schoonheidsverzorging op maat’, die alleen bij schoonheidsinstituten te vinden is.

Maria Galland levert maatwerk in individuele behandelingen en onderscheidt zich met haar uitstraling, kwaliteit en luxe. De exclusieve en hoogwaardige werkstoffen verzorgen zowel het gezicht als het lichaam. Een genoegen voor lichaam en geest. Een domein voor alle zintuigen.

 

Kijk voor meer informatie op mariagalland.com/nl_NL/home?instid=1202000226

Als je onze beautycode invult bij een bestelling in de Maria Galland webshop wordt je automatisch aan Sparrenheuvel gekoppeld. Onze exclusieve beautycode is 1202000226

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

64-66-web.jpg

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing