MASQUE MODELANT GEZICHTSBEHANDELING

 

De meeste klanten kennen deze iconische warme behandeling van Maria Galland. En ook in onze vorige nieuwsmail hebben wij het er al over gehad. De warmte ontwikkeling, maar ook het langzaam afkoelen van het masker hebben een direct effect op de fibroblasten, dit zijn de cellen die collageen aanmaken in de huid. Het Masque Modelant is dus een absolute topper in anti-aging, die nog weken lang doorwerkt in de huid.

Deze iconische behandeling bestaat maar liefst 60 jaar!! Manon en Maudy hebben dit afgelopen zondag mogen vieren bij een geweldig evenement van Maria Galland.

Deze maand krijg je nog steeds € 15,- korting op deze behandeling.

 

Wauw!
Ook met onze klanten willen wij dit 60 jarig bestaan van de Masque Modelant behandeling vieren. Wij geven vanaf februari 10 spaarkaarten weg aan geïnteresseerde klanten. Je hoeft hier niets voor te doen, alleen tot 1 juli drie keer het Masque Modelant ondergaan. Dan krijg jij bij jouw derde behandeling het voedende, regenererende masker 480 Nutri Vital Masque t.w.v. € 95,- cadeau.
Let op: bij deze actie geldt niet de € 15,- korting op deze behandeling. 

 

Laat ons weten als jij drie keer de Masque Modelant behandeling in wil plannen: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing