“Mmm…” Maria Galland

“Masque mosaïk modelant, Mmm, de heerlijkste behandeling van allemaal” vindt Maudy. “Het gevoel alsof je even op een tropisch eiland bent in de warme zon”.
 
Deze behandeling heeft daarbij een enorme dieptewerking. Het geheel nieuwe push en pull effect transporteert alle werkstoffen nóg dieper de huid in en door de nieuwe Ultime Pro Booster onder dit masker gaat dat ook nog sneller. De Peptiden en Fosfolipiden in dit product verhogen de doorlaatbaarheid van de werkstoffen.
En dat allemaal terwijl jij ligt te genieten van het verwarmende en liftende effect van deze behandeling. Het is echt een unieke behandeling en – zoals al onze behandelingen – 100% manueel!

introductie voordeel
Wij willen graag dat jij ‘m ook eens ondergaat en hebben daarom het volgende bedacht: Als jij nu een kuur van drie behandelingen reserveert waarvan één in november, één in december en één in januari dan ontvang je in februari de vierde behandeling cadeau. Dan kom je lekker strak en stralend de feestdagen én de winter door met een leuk voordeel!
 
De drie behandelingen zijn samen € 306,- en de vierde is dus gratis. Dan betaal je dus maar € 76,50 per behandeling!
Dat is een heerlijk warme winteractie! Het enige wat jij hoeft te doen is ons bellen om de vier afspraken te maken. De drie behandelingen reken je af bij de eerste afspraak.
Ben er wel snel bij want we geven maar 10 gratis behandelingen weg!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming voor het versturen van een
maandelijkse nieuwsbrief over behandelingen, acties en nieuws per e-mail naar het
door mij ingevulde e-mailadres. Ik ben op de hoogte van wat de salon met mijn
gegevens doet.

Ja, abonneer mij op jullie mailing