Getinte dagcrème, NIEUW van Valmont

Valmont richt zich alleen maar op huidverbetering. Volgens Valmont zijn daar zeven essentiële acties in de huid voor nodig: verstevigen, hydrateren, voeden, versterken, herstellen, beschermen en verbeteren.
Deze vind je allemaal terug in de nieuwe Valmont producten met beschermingsfactoren van SPF 30 tot en met SPF 50. Verstandig om een beschermingsfactor vanaf het voorjaar te gebruiken, met of zonder tintje.

Tinted beauty: Just Time Perfection
Dit is een innovatieve anti-aging dagcrème met een nieuwe SPF30 die naast celvernieuwing ook bescherming biedt tegen oxidanten en schadelijke UV-stralen in de huid, terwijl het de productie van collageen stimuleert.
De Just Time Perfection is vanaf nu verkrijgbaar in twee verschillenden tinten. Golden Beige met koele ondertoon en Tanned Beige met een warme ondertoon.

Natural beauty: Restoring Perfection
Ideaal voor dagelijks gebruik of speciaal voor het zonnebaden vormt dit product een ongeëvenaard schild tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen dankzij een SPF50/PA++++ filter complex. Restoring Perfection biedt de kracht van bescherming in een romige textuur met een transparante finish en een natuurlijke glow.

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing