Nieuwste nieuwsbrief

 
Wordt deze mail niet goed weergegeven?
Bekijk het via uw browser.
 
De zomer van 2022
 
Het gaat vast een mooie zomer worden, iedereen op zijn eigen manier.
Ga jij op vakantie dan helpen wij graag jouw koffer inpakken met de juiste verzorgingsproducten, zonproducten en alles wat jij aan adviezen en tips nodig hebt. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker thuis blijven en jou zelf en je huid een korte vakantie bij Sparrenheuvel geven, wij zijn de hele zomer geopend voor jou!

Doe ook je voordeel met diverse product acties en express behandelingen voor de zomerperiode of tussendoor. Denk ook zeker na over een intensieve behandeling voor jouw huid van gezicht en lichaam als je weer terug bent van een zonvakantie. Dit kan ook met de juiste intensieve producten voor thuis. Mooie producten na je vakantie zijn een peeling voor gezicht- en lichaam, en wat extra verzorging zoals en booster voor het gezicht of een extra voedende crème voor je lichaamshuid. Daarin adviseren we je ook graag.

Afspraak maken of informatie nodig?: info@instituut-sparrenheuvel.nl
of bel 013 5365375

 


Reis verpakkingen

Je bent het ondertussen wel gewend, er zijn vaak reissets van Maria Galland verkrijgbaar vanaf het voorjaar. Maar we hebben op dit moment het hele jaar door diverse reisverpakkingen op voorraad. De collectie wisselt wel, maar er zit altijd een product voor jouw huid en jouw vakantie bij. 

Op dit moment zijn er van Maria Galland weer reissets binnen gekomen met reinigingsmelk, lotion en oogmake-up remover en de Hydra Global set is er ook weer. Maar er zijn ook veel losse tubes verkrijgbaar van andere lijnen van Maria Galland, je kan dus jouw reisset op maat maken!
Ook Valmont heeft een aantal reinigingen in kunststof verpakkingen in het reis assortiment, lekker licht om mee te nemen!

Op vakantie adviseren wij vaak een eenvoudig verzorgingsschema, niet té veel producten, dan heb je lekker veel tijd voor je vakantie en het reist ook lekker licht. Een combinatie van een serum met een zonbescherming overdag. Een zonbescherming voor je lichaam. Een masker en serum voor in de avond met misschien een leuk ‘glow’ product van PUNE make-up. (Je wil natuurlijk ook flaneren en op een terras zitten.) Vergeet niet je lichaamshuid te verzorgen met een verkoelende after sun, deze frisse gel verzorgt de huid zoals een bodylotion alleen veel luchtiger, lekker als het warm is. Een ‘glow’ product van PUNE kan ook op een lichaamshuid een mooi effect geven. Zo zie je dat je dan niet veel hoeft mee te nemen en lekker licht kunt reizen.
Reisverpakkingen zijn er al vanaf € 9,- 

Advies nodig: info@instituut-sparrenheuvel.nl of bel 013 5365375
 


Direct effect behandeling

Je bent snel klaar, met onze express behandelingen, in ongeveer 45 minuten wordt de huid zeer intensief behandeld. Heerlijk voor een tussentijdse oppepper en ook lekker ontspannen. Vakantie voor je huid!
De DETOX BEHANDELING van Maria Galland is daar een voorbeeld van.

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging met de heerlijke REINIGINGSPRODUCTEN van Maria Galland, een SPECIALE SALON PEELING volgt met koolstof deeltjes en lichte zuren om de huid te ontdoen van dode huidcellen. Daarna zal het DETOX MASKER de huid heel diep gaan reinigen terwijl jij lekker ontspant van een aantal massagepunten op je hoofd. Deze behandeling wordt afgesloten met één van de BOOSTERS van Maria Galland. Deze BOOSTER is ideaal om een kuur van een paar weken thuis mee voort te zetten. Natuurlijk ontbreken een oogverzorging en de juiste beschermingsfactor niet na de behandeling.

Maak lekker gebruik van deze DETOX behandeling tussen jouw behandelingen door voor een extra vakantie gevoel. Tijdens deze zomerperiode is er een mooie combinatie actie.

Onderga jij de DETOX behandeling (€ 65 ,-) en neem je één van de BOOSTERS mee (€ 74,- ), dan ontvang je maar liefst € 15,- korting op de BOOSTER naar jouw keuze! Dat wordt een mooie zomer toch?
 


Luminosity:

glans in een gezonde huid

De Luminosity collectie is kort geleden gearriveerd. Deze prachtige productlijn bestaat uit 4 producten met heerlijke texturen die werken op zowel teint als huidtextuur. Zeker voor het zomerseizoen aan te bevelen om de huid te ontdoen van dode huidcellen, de huid te herstellen na een zonnige periode en de huidteint weer fris te maken.

Een dubbele correctie voor de huid; het gladmaken van de huidstructuur voor een perfecte lichtreflectie en het versterken van de huidstructuur voor een perfecte lichtverspreiding, met als resultaat: GLANS EN EEN GLADDE HUID.

Met witte moerbei, papaya en cactusvijg, glycol- en lactobionzuur en vanzelfsprekend Valmont’s ster-ingrediënt, 3-voudig DNA. 

We geven je uitleg over deze vier producten:

Lees meer…
 


Bericht van Maudy

“Dank jullie wel lieve klanten, ontzettend bedankt voor alle berichten, kaarten en attenties naar aanleiding van de vorige update over mij.
Ook jullie lieve woorden voor Manon, mijn steun en toeverlaat, doen mij erg goed. Ik weet natuurlijk dat ze een kanjer is! Maar als ik dan van jullie persoonlijk hoor en lees dat jullie zo tevreden zijn over haar geeft mij dit alle vertrouwen. Het valt voor Manon niet mee om weer in haar eentje voor jullie én Sparrenheuvel te zorgen. Ik hoop dat ik weer snel wat uren aanwezig kan zijn bij Sparrenheuvel en houd jullie op de hoogte. Ik wens jullie een fijne zomer, ook namens Manon”

 


 
Tot ziens bij Sparrenheuvel

 

 
 

 

 
© 2016, Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging

Bredaseweg 202
5032 NK Tilburg
013 5 365 375
gezichtsbepalend.nl

 

 

 

     SPARRENHEUVEL | GEZICHTSBEPALEND

uitschrijven van de mailinglijst      aanmelden voor de mailinglijst 

This email was sent to maudy@instituut-sparrenheuvel.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging · Bredaseweg 202· Tilburg, 5038 NK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing