NUTRI’VITAL

 

Ooit was er eens…  Maria Galland Crème No. 5. 
Dit is de eerste iconische crème die mevrouw Maria Galland uit Parijs in 1962 op de markt bracht. mevrouw Maria Galland had een unieke holistische visie op schoonheid: “er is schoonheid in iedere vrouw en op elke leeftijd!”

 

 

Met Crème No. 5 bracht mevrouw Galland ook een ode aan Coco Chanel met haar parfum No. 5. Het cijfer 5 was voor Coco Chanel een geluksgetal! Maria Galland Crème No. 5 bestaat nu 60 jaar. Geen reden om dit iconische product te veranderen, Chanel No. 5 is ook nooit veranderd. Maar wel een reden voor het merk Maria Galland om meer producten rondom dit iconische product te ontwikkelen. 

Zo werd dit najaar NUTRI’VITAL geboren. Deze productlijn, ontwikkeld rondom Maria Galland Crème No. 5, heeft voedende en regenererende ingrediënten voor een droge huid met een tekort aan lipiden. Deze maken de huid weer soepel en herstellen de barrièrefunctie van de huid. Gevoelens van onbehagen, uitdroging en een doffe, zelfs schilferige huid zijn hiermee verleden tijd.

 

Maak kennis bij Sparrenheuvel met NUTRI’VITAL tijdens de nieuwe behandeling die is ontwikkeld bij deze productlijn.

Een moment van puur comfort en een weldaad voor je huid: SOIN NUTRI’VITAL Een heerlijke behandeling voor dit jaargetijde!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing