OOGHUID BOOST MET VALMONT

 

Valmont Eye Stress Relieving Mask

  

 

Oogverzorging is één van de eerste stappen op jonge leeftijd in jouw dagelijkse routine thuis. Deze huidzone is fragiel en dun en heeft al op jonge leeftijd extra verzorging nodig. Zo voorkom je de eerste droogtelijntjes die later rimpels worden. Voor dagelijks gebruik hebben wij diverse oogcrèmes in ons assortiment. Van eenvoudig vochtherstellende oogcrème tot een intensief anti-aging product met verstevigende en liftende eigenschappen. Maar thuis een BOOST geven aan deze ooghuid doe je het beste met het exclusieve oogmasker van Valmont, het Eye Stress Relieving Mask.

Dit 100% zeer zuiver algenextract bevat waardevolle mineralen van magnesium, natrium en calcium. Het voorziet de huid van een optimale vocht- en mineralenbalans en ontspant de ooghuid.
De hydraterende mucopolysaccharides werken op de elasticiteit en tonus van de huid. Cafeïne, arnica en groene thee zijn drainage-verhogende middelen die de microcirculatie stimuleren en het verschijnen van wallen onder de ogen en donkere kringen verminderen.

Deze Boost voor jouw ooghuid is nu verkrijgbaar met 50% korting voor € 19,50

Fijn voor die stralende lenteblik!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing