Open je ogen

Tijdens zonnige dagen trek je de ooghuid veel vaker samen en we beschermen onze ooghuid niet altijd met een zonnebril. De ooghuid heeft daardoor veel te verduren tijdens de zomermaanden. Lijntjes worden meer zichtbaar en het vochtgehalte wordt minder. Door regelmatig een extra booster voor je ooghuid te gebruiken herstel je de schade weer.

Om je op weg te helpen krijg je nu bij ieder crème product voor de ogen wat je voor thuis aanschaft, de hele maand juli een fantastisch extra oogproduct cadeau.

Bij Valmont is dit het “Eye Instant Stress Relieving Mask” t.w.v. € 39,-.
Een instant masker patch voor het oogcontour met direct resultaat. In 15 minuten zet je de tijd stil. De huid is gladder en frisser en rimpels worden verminderd. Tevens worden gifstoffen afgevoerd en verminderen donkere kringen onder de ogen.

Bij Maria Galland krijg je de “Essence 007” met hyaluronzuur cadeau t.w.v. € 16,65.


Deze zijdezachte lichte ooggel met peptiden verhoogt het weerstandsvermogen en de elasticiteit van de ooghuid. Het maakt de huid gladder en voorziet deze van vocht.

(Zolang de voorraad strekt)

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming voor het versturen van een
maandelijkse nieuwsbrief over behandelingen, acties en nieuws per e-mail naar het
door mij ingevulde e-mailadres. Ik ben op de hoogte van wat de salon met mijn
gegevens doet.

Ja, abonneer mij op jullie mailing