Pedicure

Naast de Basis pedicure is er een eenvoudigere Cosmetische voet- en nagelbehandeling. Tevens bestaat er een uitgebreide Spa pedicure met voetbad, scrub en voetpakking of voetmassage.

Manon Otten, schoonheidsspecialiste én pedicure bij Sparrenheuvel, werkt volgens de landelijke richtlijnen op het gebied van hygiëne.
Een Basis pedicure – 35-45 minuten – start met het desinfecteren van de voeten en het knippen van de nagels. De nagelomgeving wordt verzorgd en ingroeiende nagels, likdoorns en eelt worden verwijderd,

De voeten worden bij de Basis en de Spa pedicure met de zogenaamde nattechniek (water en alcohol) met een frees behandeld. De nagels worden gepolijst en na iedere behandeling wordt een voetencrème aangebracht. Het fijne van werken met nattechniek is dat er geen stof circuleert in de ruimte en dat de frees niet zal branden op de huid of nagel omdat deze tijdens het frezen gelijk gekoeld wordt.

Tussentijds een likdoorn of een ingegroeide nagel laten verhelpen behoort ook tot de mogelijkheden tijdens een Korte pedicure behandeling.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om de nagels te lakken. CND Shellac gel nagellak, CND Vinylux 7 dagen houdbare nagellak of Maria Galland sneldrogende nagellak.

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

pedicurebehandeling

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing