Peeling-bindweefsel kuur

 

Deze maand zetten wij een combinatie van twee behandelingen op de kaart, een Filorga peeling én de Bindweefselmassage met Maria Galland of Valmont producten.

Zeg maar gerust een SUPERBOOSTER van anderhalf uur per behandeling!

De Filorga-Bindweefsel kuur met Maria Galland is nu € 320,- (normaal € 400,-) en de kuur met Valmont is nu € 384,- (normaal € 480,-) En mooi dat je ook nog de Filorga zonbescherming met SPF 50 erbij cadeau krijgt t.w.v. € 59,-
Een dubbele behandeling met dubbel voordeel en héél veel huidverbetering!

De Filorga peeling heeft een anti-verouderende werking. De peeling zorgt ervoor dat rimpels worden gladgestreken en de huid zijn stevigheid herwint. De peeling trekt tot diep in de huid en stimuleert de celvernieuwing, de huid zal stralen en haar jeugdigheid terugkrijgen. De bindweefselmassage werkt aan de binnenkant van de huid en stimuleert de doorbloeding, verstevigt en maakt nieuw bindweefsel (collageen en elastine) aan. De huidstructuur en de opname van werkstoffen verbetert, waardoor rimpels verminderen.

Deze combinatiebehandeling sluiten we af met een intensief serum en crèmemasker en voor thuis krijg jij gratis een Filorga zonbescherming SPF 50 mee om de huid optimaal te beschermen tegen zonlicht tijdens de kuur. Een kuur omvat 4 behandelingen van ieder anderhalf uur die iedere twee weken plaats vinden.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing