Pigment oplossingen

Wist jij dat…

Maria Galland én Valmont producten hebben waarmee je het pigment in jouw huid kunt verminderen.
Natuurlijk zijn er ook bijbehorende behandelingen.

Pigment ontstaat door een ophoping van Melanine, de gekleurde pigmentkorrels die de pigmentcellen maken in de onderste huidlaag. Deze korrels schuiven in een huidcel op naar de bovenkant van de huid en worden zichtbaar aan het oppervlakte. Zo wordt je bruin, maar zo ontstaan ook de meeste pigmentvlekken.

Er bestaan verschillende soorten pigmentvlekken, van sproeten en ouderdomsvlekken tot een zwangerschapsmasker. Dit heeft verschillende oorzaken: overmatig zonnen, maar ook het gebruik van de pil en veroudering van de huid kunnen een oorzaak zijn. Aan een aantal pigmentvlekken kan iets gedaan worden. Dit kan met verschillende producten, speciale behandelingen of met IPL (Intense Pulsed Light).

Soin Anti-Tâche van Maria Galland en Expert of Light van Valmont maken pigment lichter en vertragen de productie van pigment. Gebruik deze producten altijd in combinatie met de zonbescherming uit deze lijn, dan krijg je het mooiste resultaat. Ook IPL kan een oplossing bieden, deze behandeling raden wij aan om in het najaar of de winter toe te passen omdat je 4 weken niet in de zon mag komen.

Wil jij na jouw vakantie iets gaan doen aan jouw pigment, dan hebben wij nu een mooie aanbieding:
• Bij Maria Galland ontvang je deze maand bij aankoop van de crème Soin Anti-Tâche een masker cadeau
t.v.w.€ 49,90 ( zie ook deze link: https://vimeo.com/223108665)
• Bij Valmont ontvang je een serum t.w.v. € 95,- cadeau bij aankoop van de crème Expert of Light .

Wil je meer weten over IPL behandelingen tegen pigment? Neem dan contact met ons op: 013 5365375, en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing