Prachtige ZOMERVOETEN

Maak kennis met Marly, onze nieuwe pedicure. Dan geniet je deze zomer van prachtige voeten en krijg je er bovendien nú een voetcrème bij cadeau!

Marly Bierens is niet zo maar een pedicure. Ze is ook medisch pedicure. Dat betekent dat zij voetverzorging bij diabetes- en/of reumapatiënten en overige risicovoeten mag uitvoeren. Zij is ook gespecialiseerd in nagelreparaties, anti-druk technieken en ortheses.

Marly zegt hier zelf over:
“Na een korte kennismaking met de klant verzorg ik de nagels en de nagelomgeving en verwijder ik overtollig eelt. Ook behandel ik likdoorns, kloven, schimmelnagels en ingroeiende nagels.
Tevens kan ik de teennagels lakken met CND Shellac. Dit is hét laksysteem wat geen beschadiging geeft aan de natuurlijke nagel en perfect blijft zitten, wekenlang!”

“Ik ben ingeschreven bij Provoet en werk volgens de hygiënerichtlijnen van de code voor het voetverzorgingsbedrijf. Ik maak gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Zo ben je verzekerd van een goede, hygiënische en vrijwel pijnloze behandeling. Ik hoor dus graag wat ik voor jou kan betekenen.”

Wil jij een zorgzame en secure voet- en nagelverzorging, dan is Marly de aangewezen persoon. Kom kennis maken en ontvang tot en met 14 juli een voetcrème t.w.v. € 11,50 cadeau bij jouw basis- of SPA pedicure behandeling.

Marly is om de week op woensdag of vrijdag aanwezig.
Reserveer nu jouw verzorgde zomervoeten!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing