PROBIOTICA

Onze darmflora speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Deze darmflora is belangrijk voor de voedselvertering en heeft daarnaast invloed op het functioneren van ons immuunsysteem. Tevens wordt de gezonde barrièrefunctie van de darm ondersteund door deze micro-organismen en maken deze kleine hoeveelheden gunstige stoffen aan, zoals B-vitaminen en vitamine K. ProBiotics Probiotica helpt hierbij.
 
Probiotics bevat meervoudige bacterieculturen waarvan is aangetoond dat ze effectief zijn omdat ze op 3 manieren in de darmen werken:

1. verbeteren van de microbiota; dit zijn de micro organismen zoals bacteriën, gisten en schimmels die in je darm leven, ook wel darmflora genoemd.

2. verbeteren van de mucosale barrièrefunctie; de barrièrefunctie (doorlaatbaarheid) van de darm wordt ondersteund door bacteriën en maken kleine hoeveelheden gunstige stoffen aan, zoals B-vitaminen en vitamine K.

3. verbeteren van de immuniteitsmodulatie in het lichaam; de weerstand in de darmen en het lichaam verhoogt en de ontstekingsremmende werking wordt verbeterd.
 

ProBiotics bevat pre- en probioticum met 7 bacterieculturen. Het is dus een product om je darmen en de spijsvertering te ondersteunen en je kunt het gebruiken na een anti-biotica kuur om je darmflora weer op peil te brengen. Daarnaast ondersteunt ProBiotics de voedselvertering en opname van voedingsstoffen (waaronder mineralen) en stimuleert het de darmperistaltiek.

Verpakking: 30 capsules, voldoende voor 30 dagen voor € 23,90 verkrijgbaar.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing