Soin Dermatologique

Herstel de balans van de probleemhuid.

Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden, een extreem droge of atopische huid – de effectieve en luxe producten en behandelingen van Soin Dermatologique kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

Soin Dermatologique is een cadeau voor onze huid, een uitnodiging om uw schoonheid weer opnieuw te ontdekken en om weer verliefd op haar te worden.

Er zijn geen parabenen, paraffine en kleurstoffen gebruikt. Alle producten zijn dermatologisch getest en worden uitstekend verdragen, zelfs bij een overgevoelige huid.

Soin Dermatologique is een compleet systeem voor huidverzorging dat gebaseerd is op twee sterke steunpilaren: dagelijks gebruik voor verzorging thuis en regelmatige behandelingen in het schoonheidsinstituut. De schoonheidsspecialist analyseert uw persoonlijke huidconditie en ontwikkelt zo een passend recept voor uw huid.

Kijk voor meer informatie op Maria Galland

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Soin Dermatologiquekopie klein.png

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing