UPDATE MAUDY

 

Lieve Klanten van Sparrenheuvel,

Eindelijk thuis! Na negen weken in isolatie in het ziekenhuis te hebben gelegen – en daar overigens fantastisch verzorgd te zijn geweest – ben ik nu eindelijk weer even thuis. En dat voelt erg goed!

De afgelopen negen weken waren een rollercoaster aan emoties waarbij het ene emotionele nieuws nog niet ingedaald was of het werd al weer ingehaald door de volgende. Maar hoe fijn was het om te zien hoe zo veel mensen met mij mee leefden, niet in de laatste plaats velen van jullie. Heel erg bedankt daarvoor.

Ik ben er nog niet natuurlijk. De eerste fase met twee chemo kuren is nu afgerond en terwijl ik daar van aansterk en in afwachting ben van onderzoeksresultaten, ben ik al weer bezig met de onderzoeken voor de volgende grote stap: de stamceltransplantatie. Vanaf 30 december start dit traject. Spannend, maar nu thuis dus even genieten en uitrusten.

Ik zag dat Sparrenheuvel weer mooi gedecoreerd is voor de kerst en vol ligt met mooie cadeaus voor iedere huid en ieders budget. Ook dat doet mij goed. Dus neem er een kijkje en maak jezelf en jouw dierbaren er blij mee zou ik zeggen!

Ik wens je hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling.

Liefs, Maudy

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing