V-FIRM 

van Valmont

Valmont introduceert nieuwe intelligente huidverbeterende producten. 
De drie V-FIRM producten, SERUM, EYE en CREAM in deze nieuwe lijn geven meer dichtheid, veerkracht en stevigheid aan je huid.

V-FIRM bevat ingrediënten die huid identiek zijn. De huid herkent deze en levert ze af op de plaats in de huid waar ze nodig zijn voor een geweldig resultaat. Een Peptide Cocktail geeft een boost aan de collageen aanmaak in de huid. Het Density Complex maakt de huid elastischer en volumineuzer. En zoals in alle Valmont producten wordt gebruik gemaakt van DNA en RNA anti-aging moleculen om de huidcellen vitaal te houden.
Valmont maakt al sinds 1985 gebruik van ingrediënten uit de Zwitserse Alpen en van vooruitstrevende wetenschappelijke expertise. Het merk is een meester in anti-aging!

Ontdek nu deze nieuwe V-FIRM producten. Bij aankoop van één product ontvang je een gift van een ander V-FIRM product erbij t.w.v. € 80,- / € 105,-

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing