Voorjaarsschoonmaak voor je lijf

Dat kan ook door je lijf eens goed te zuiveren. Daarvoor hoef je geen sapkuur te doen of te vasten. Laviesage heeft een kant en klare oplossing waarmee je in 11 dagen je lichaam ‘reset’.
 
Cleanse & Revitalise is speciaal ontwikkeld om jouw lichaam op een eenvoudige en doeltreffende manier een nieuwe start te laten maken, op weg naar een energieker, mooier, slanker en gezonder lichaam met meer energie én een mooie stralende huid! Je voelt je na afloop van dit programma weer als herboren en het geeft je immuumsysteem een boost.
 

Het programma bestaat uit een box met diverse voedingssupplementen die toegevoegd worden aan jouw voeding tijdens deze 11 dagen. Verder bestaat het programma uit 3 fasen, de Voorbereidingsfase, de Cleanse fase en de Revitalise fase.

De uitgebreide handleiding met de beschrijving van voeding en recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunch en diner leiden jou door deze 11 dagen heen. Zelfs een handig boodschappenlijstje ontbreekt niet. Het is niet moeilijk om de kuur te volgen met deze uitgebreide documentatie en achtergrondinformatie. Zelfs de recepten zijn makkelijk te maken en bestaan uit gewone voeding.

Probeer het eens en je zult je herboren voelen!
Deze maand is deze Cleanse & Revitalise kuur geen € 129,- maar € 109,-

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing