Werkwijze

Uiterlijke verzorging, persoonlijke aandacht en advies voor u en uw huid, dat is wat u van Sparrenheuvel mag verwachten. Sparrenheuvel gaat daarbij uit van uw persoonlijke huidtype en streeft ernaar u te begeleiden naar een optimaal verzorgde huid en een ontspannen geest. Met alle kennis en expertise geeft Sparrenheuvel zowel vrouwen als mannen nieuwe energie en een gevoel van welbevinden.

Bent u een nieuwe klant dan starten wij altijd met een uitgebreid intake gesprek. Zo weten wij wat u van ons verwacht en kunnen wij u uitleggen wat u van ons mag verwachten. Hierbij kunnen wij gebruik maken van de OBSERV 520, een huiddiagnose apparaat wat zichtbaar maakt wat het blote oog niet ziet.

Ook met onze bestaande klanten nemen wij regelmatig het huidbeeld door zodat de behandeling en de producten voor thuisgebruik afgestemd kunnen worden op uw verwachting en huidconditie. De OBSERV 520 kan ook daarbij ingezet worden.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Werkwijze

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing