Werkwijze

Uiterlijke verzorging, persoonlijke aandacht en advies voor jou en jouw huid, dat is wat jij van Sparrenheuvel mag verwachten. Sparrenheuvel gaat daarbij uit van jouw persoonlijke huidtype en streeft ernaar jou te begeleiden naar een optimaal verzorgde huid en een ontspannen geest. Met alle kennis en expertise geeft Sparrenheuvel zowel vrouwen als mannen nieuwe energie en een gevoel van welbevinden.

Bent jij een nieuwe klant dan starten wij altijd met een uitgebreid intake gesprek. Zo weten wij wat jij van ons verwacht en kunnen wij jou uitleggen wat jij van ons mag verwachten. Hierbij kunnen wij gebruik maken van de OBSERV 520, een huiddiagnose apparaat wat zichtbaar maakt wat het blote oog niet ziet.

Ook met onze bestaande klanten nemen wij regelmatig het huidbeeld door zodat de behandeling en de producten voor thuisgebruik afgestemd kunnen worden op jouw verwachting en huidconditie. De OBSERV 520 kan ook daarbij ingezet worden.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Instituut Sparrenheuvel

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom uw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing