Wij maken jouw huid blij met WATER

 

 

Water, zien wij je nu denken?

Ja, water is essentieel voor je huid. Hoe meer vocht er in je huid aanwezig is des te beter jouw huid kan werken. Je huidcellen worden beter aangemaakt in een badje van water, alle vernieuwingsprocessen gaan beter en vocht maakt je huid glad.

Hoe ouder onze huid wordt des te minder vocht de huid heeft en des te minder de huid het vocht kan vast houden. Daarom is een aanvulling van buiten én van binnen noodzakelijk. Water drinken lost niet altijd veel op om vocht in je huid te krijgen. Je huid moet namelijk ook in staat zijn om dat water vast te houden.

Het is daarom veel effectiever om vochtbindende ingrediënten aan je huid toe te voegen. De meest bekende is Hyaluronzuur, maar ook Collageen, Ureum, Algen, Mucopolysacharide en Glycengen binden vocht in de huid. Deze ingrediënten zitten dan ook in veel van onze producten en zijn ook onderdeel van veel van onze gezichtsbehandelingen.

Bijvoorbeeld in de Thalasso behandeling van Maria Galland, gecombineerd met de Mille of Activ-Age producten. Boordevol Hyaluronzuur en Algen!
Of de Source of Bisses behandeling van Valmont, met Collageen en Mucopolysachariden. Een echte dorstlesser voor je huid!

Combineer je één van deze behandelingen met de bindweefselmassage en een oogmasker, dan is jouw huid echt klaar voor de zomer.
Hierbij krijg je van ons een reisverpakking of miniatuur van jouw favoriete merk én nog een leuke verrassing cadeau.

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing