Wil jij je huid van binnenuit BOOSTEN & LIFTEN? En…meld je aan voor een huidmeting.


Gebruikers weten het al lang, de voedingssupplementen van Laviesage geven spectaculaire resultaten!

Met de huidmeet dag op 8 november in het vooruitzicht kun je nu voordelig instappen met onze spectaculaire aanbieding: Boost & Lift 2+1 gratis!

Reserveer nú jouw aanbieding en jouw tijd voor een huidmeting!

info@insttituut-sparrenheuvel.nl

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgt Laviesage met hun voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruiker beter in zijn vel zit. Die eigenschappen vind je terug in alle voedingssupplementen van Laviesage.

Tijdens de huid-meetdag wordt de huid gescand met een Collagenason ultrasoon huidscanner. De dikte van de huidlagen wordt gemeten en jij krijgt informatie over de samenstelling en structuur van jouw huid. Daarbij krijg je een advies m.b.t. de voedingssupplementen van Laviesage om je huid van binnenuit te verbeteren.

Maak een afspraak voor deze scan via info@instituut-sparrenheuvel.nl

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing