WINTERTOPPERS

 

ONZE WINTERTOPPERSVAN DEZE MAAND: Peelings en Serums

Droogte van je huid, van gezicht en lichaam, komt doordat de huid minder makkelijk vocht vast houdt. Maar ook doordat de talgproductie in de huid traag is. De dode huidschilfers willen ook niet zo makkelijk van je huid af. En door deze schilfers kan de huid weer heel slecht een serum of crème opnemen. Die schilfers moeten er eerst afgehaald worden met een peeling. 

En daar hebben wij er uiteraard veel van. Er zijn gezichtspeelings van Maria Galland en Valmont met een korreltje. Ook is er van Maria Galland een gel-peeling voor het gezicht en een masker wat peelend werkt en tevens de huid zuivert. Laat je door ons adviseren welke peeling het beste bij jouw huid past. Een gezichtspeeling kun je echt twee keer per week gebruiken, zeker als de huid schilfers vertoont.

De lichaamshuid kun je natuurlijk met een lichaamspeeling van Maria Galland behandelen, ook dit mag twee keer per week. Daarna gebruik je één van de vele lichaamsproducten van Maria Galland. Deze variëren van bodylotion tot bodycrème en bodyolie. En weet jij dat en zelfs een deodorant, anticellulite crème en handcrème in de bodylijn zit? Wij adviseren jou graag.
 

Serum
Voor een intensieve verzorging na een gezichtspeeling gebruik je het liefst eerst een serum op de huid. Een serum trekt snel in en is vele malen sterker geconcentreerd dan een crème. Samen met jouw crème heeft dit een zeer intensieve diepe werking om droogte van jouw huid te herstellen.

En dit zijn onze wintertopper acties:

  1. Als jij een gezichtspeeling van Maria Galland aanschaft ontvang jij een travelsize Masque Souple 2 cadeau. Dit is het diep reinigende ochtendmasker van Maria Galland wat talg en verstopte porien tegen gaat.

  2. Een travelsize bodypeeling, bodylotion óf bodycrème krijg je cadeau bij een lichaamspeeling of ander lichaamsproduct van Maria Galland.

  3. Bij aanschaf van een serum van Maria Galland krijg jij een travelsize serum cadeau.

Wat zal jij een zachte, gehydrateerde en gevoede huid krijgen met deze wintertoppers!

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing