NIEUW van Valmont DETO2X Cream

2f33f000-e220-41b8-9f4d-dad2e6071a95

Luchtvervuiling en slechte milieucondities zorgen ervoor dat de huid het zwaar te verduren heeft en verstikt. De cellen krijgen niet voldoende zuurstof, waardoor het verouderingsproces wordt versneld en de glans verdwijnt.

Deze nieuw crème is niet alleen aan het oppervlakte van de huid actief, maar werkt ook in de epidermis. De revolutionaire mousse wat zich dag na dag opnieuw in de DETO2X Cream vormt, geeft de huid direct zuurstof voor nieuwe energie.

Het unieke zuurstofcomplex én het appelstamcelextract in DETO2X Cream stimuleren tevens de celvernieuwing. Zo wordt de huid stevig en vol en de huidveroudering vertraagt. Het resultaat is een stralende huid vol energie!

DETO2X Cream is ideaal als kuurproduct, binnen 28 dagen zorgt een optimale celvernieuwing gecombineerd met celenergie voor een nieuwe gladde strakke huid. Het is daarmee een prachtig nieuwe uitvinding voor een dagelijkse portie zuurstof in de huid.
Strak van buiten, zuiver van binnen!
 

 

Contact info

Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging
Bredaseweg 202
5038 NK Tilburg
Tel. 013 5365375
E-mail: info@instituut-sparrenheuvel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en tips rondom jouw huid, onze behandelingen en producten en mooie aanbiedingen.

Ja, abonneer mij op jullie mailing